42,195 km

Egy teljes maratoni táv lefutása - elképzelhetetlen számomra. Pláne, hogy eddig csak a busz után futottam. Elhatároztam, hogy lefutok egy ilyen hosszú távot. Előképzettség nélkül! A felkészülést fogom jegyzetelni ide, magamnak, és annak, aki kíváncsi rá. Cél a 2012-es Nemzetközi Budapest Maraton.

Archívum

Előkészületek

2010.11.19. 20:00 | marathon_man | Szólj hozzá!

Címkék: sport felkeszules

Üdv!

Összeszedtem azokat a dolgokat, amik hátráltatnak vagy éppen előnyhöz juttatnak a felkészülésben. Négy csoportra osztottam ezeket aszerint, hogy milyen szinten kell módosítanom rajtuk a jövőben. A négy csoport a következő:

  • Teljesen rendben van
  • Majdnem rendben van
  • Nincs rendben
  • Teljesen rossz

Ez komoly idő és energia befektetést is igényelni fog, amennyiben az összes hátráltató tényezőt szeretném a "Teljesen rendben van" csoportba átdolgozni.

Teljesen rendben van:
 Elhatározás
 Edzés, sport múlt

Majdnem rendben van:
 Étkezés
 Táplálkozásról való ismeretek
 Vitaminbevitel

Nincs rendben:
 Kardio állóképesség
 Futásról való ismeretek
 Fizikai állapot

Teljesen rossz:
 Dohányzás
 Lustaság
 Időhiány

Biztos lesz olyan, amit kihagytam, azokat be fogom írni, természetesen. A postok a következőkben ezeket a pontokat veszik végig, részletesen kifejtve, hogy mi a jelen, és milyen lesz a jövő.

A bejegyzés trackback címe:

https://lefutom.blog.hu/api/trackback/id/tr522460001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása